Monday, December 12, 2011

Bruschetta with tomatoes and cheese

To mój pierwszy post, w którym pokażę wam co ostatnio zrobiłam do jedzenia :) Może niektórzy z was wiedzą ale nie jem mięsa, nie mogę nazwać się wegetarianką bo zdarza mi się jeść coś pochodzenia zwierzęcego. Jednak nie znoszę tego i zazwyczaj jem coś innego niż wszyscy domownicy :)

This is my first post where I'll show you what I did to eat yesterday :) Maybe you know that I don't eat meat, I can't tell that I'm a vegetarian because happen to eat anything of animal origin. But I hate it and usually I eat something other than the whole my family:)


Krok 1 / Step 1
Bruschetta - składniki: pieczywo, oliwa i czosnek / Bruschetta -  Ingredients: bread, olive oil and garlic


Czosnek ścieramy z oliwą, 1-2 łyżki oliwy na jeden ząbek czosnku. Mieszankę zostawiamy na minimum 15 minut aby smaki się przegryzły.
Mix garlic with olive oil, 1-2 tablespoons of olive oil on a clove of garlic. The mixture We leave for a minimum of 15 minutes .


Następnie kroimy chleb lub bułki . Następnie smarujemy oliwą czosnkową i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na ok. 15 minut .
Then We slice the bread or rolls. Next I smear the garlic olive oil and put in an oven preheated to 200 degrees for about 15 minutes. 


Krok 2 / Step 2
Sładniki: pomidory, ser, bazylia, oliwa, czosnek, sól i pieprz
Ingredients : tomatoes, cheese,  basil, olive oil, garlic, salt and pepper.


Pomidory i ser kroimy w kostkę. /Tomatoes and cheese We should chop.



Następnie do pomidorów i sera dodajemy oliwy, czosnku, bazylie. Dodajemy soli i pieprzu według uznania.
Then I add for the tomatoes and cheese, olive oil, garlic, basil. You should add the salt and pepper to taste.



Na koniec kładziemy na chleb przygotowaną ' sałatkę' i ponownie wsadzamy do piekarnika, tak aby ser się roztopił.
At the end we put on the bread prepared 'salad' and again We put in the oven so the cheese is melted.


I gotowe ! Smacznego :) / Aaand done ! Bon appetite :)

21 comments:

  1. Mmmmmmmmmm muszę sobie takie zrobić! ;-)

    ReplyDelete
  2. It's look great! Nice!

    follow me, if you want:*
    http://atevazilerd.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. mm looks good! i love to cook too:D


    http://redtoyellow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. it's delicious. bruschetta is always a good option.

    thanks for leaving such a lovely comment on my blog! would love if we'd follow each other.

    - Dani

    welcome to my jungle

    ReplyDelete
  5. gdybym lubiła pomidory zapewne już bym leciała do kuchni to zrobić, a tak to pójdę po prostu zjeść sałatkę :D

    ReplyDelete
  6. Yummie, that looks so delicous! I should definitely make some bruschetta myself soon <3

    Thanks for your comment on my blog! I'm following you now. Hope you'll follow me, too.

    Greetings from Germany <3

    ReplyDelete
  7. yum yum looks so delicious! my mother makes bruschette very often and maybe i can now try it by myself:)

    www.nearlifeexp-aino.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Thank you for the yummy recipe!

    ReplyDelete
  9. wrzucę sobie do zakładek tego posta. ale się zrobiłam masakrycznie głodna :D

    ReplyDelete
  10. Yeaahhh ! I LOVE post about food :p I love food. It's a great idea for a sunday lazy brunch

    xoxo

    L xx

    ReplyDelete
  11. Yum. I love Bruschetta and that looks fantastic! Thank you for sharing your recipe!

    I'm a new follower, would love for you to check out my blog sometime and follow back if you're interested!

    http://theclosetintervention.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Musiało być pyszne :)

    Tylko dlaczego takie jedzenie tuczy a nie odchudza?

    ReplyDelete
  13. mmmm.... this looks so good and yummy!! might try it out myself today!!! :) thanks for sharing!

    ReplyDelete

Dziękuję za każdy komentarz ! ♥